MEISTÄ

Tervetuloa Kahvituspalvelu Makeaan! Tässä olemme me, Makean tiimi. Me teemme sinulle toiveidesi mukaisen arjen ja juhlan.

Tapaat meidät neljä kahdessa kahvilassamme, Kahvila Makeassa ja kesäisin auki olevassa Cafe Auliksessa. Valmistamme sinulle omin käsin kaikki tuotteemme ja varmistamme henkilökohtaisesti, että kahvituskokemuksesi on onnistunut ja maistuva. Lämpimästi tervetuloa Kahvila Makeaan tai Cafe Aulikseen!

Iida-Maria, Mia, Julia ja Sanna © Rouva Sana

Party without cake is just a meeting.

Kahvituspalvelu Makea sai alkunsa, kun yrittäjä Mia Sandqvist valmistui vuonna 2010 leipuri-kondiittoriksi. Hänen haaveenaan oli jo opiskeluaikoina omistaa oma kahvila. Unelmasta tuli totta, kun Mia sai mahdollisuuden lähteä yrittäjäksi Ainolan yhteyteen avattuun kesäkahvila Cafe Aulikseen Järvenpäähän vuonna 2012.

Viisi vuotta myöhemmin yrittäjän unelma sai jatkoa. Mialle tarjoutui tilaisuus avata ympäri vuoden avoinna oleva kahvila Kirpputori Helmen yhteyteen Järvenpäähän. Cafe Auliksen oheen syntyi uusi, kahvituspalvelun nimeä kantava kahvila: Kahvila Makea.

Kahvila Makeaa ja Cafe Aulista yhdistävät paitsi henkilökunnan taito ja rakkaus valmistaa makeita ja suolaisia herkkuja myös arvostus aitoutta ja alkuperäisyyttä, laadukkaita ja tuoreita raaka-aineita kohtaan. Siksi kahden kahvilan ja kahvituspalvelun kaikissa tuotteissa suositaan luomu- ja lähialueen tuotteita. Ja valmistetaan käsin itse alusta loppuun saakka.

Lämpimästi tervetuloa Kahvituspalvelu Makeaan, Kahvila Makeaan ja Cafe Aulikseen Järvenpäähän.