CAFE AULIS

Kesäkahvila Cafe Aulis palvelee sinua toukokuusta syyskuuhun museona toimivan Jean Sibeliuksen kodin Ainolan yhteydessä. Tunnelmallisesta Cafe Auliksesta löydät kaikki Kahvituspalvelu Makean tutut herkut.

Kahvila Aulis palvelee sinua Ainolan aukioloaikoina. Aulis tarjoaa levollisen levähdyshetken museokäynnin ohessa tai vaikka Tuusulanjärven ympäripyöräilyn lomassa.

Kaikki Cafe Auliksen tuotteet valmistetaan paikan päällä luomu- ja lähituotteista. Tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään Ainolan oman puutarhan antimia kuten marjoja, raparpereja ja omenoita.

Cafe Aulis luo myös erinomaiset puitteet monenlaisiin yksityistilaisuuksiin. Auliksessa on järjestetty syntymäpäiväjuhlia, valmistujaisia, ristiäisiä, muistotilaisuuksia ja rippijuhlia. Juhlajärjestelyihin kuuluu tarvittaessa tarjoilujen lisäksi tarjoilijat ja astiat sekä juhlien kokonaisvaltainen suunnittelu. Aulikseen mahtuu 25 henkilöä. Sään salliessa kahvilan luonnonkauniilla terassilla on paikkoja toiselle 25 henkilölle. Tilavuokra on 80 e/h, viikonloppuisin ja arkipyhinä 120 e/h. Auliksessa on A-oikeudet.


Avoinna:

2.5.-29.9.2019

ti-su klo 10-17

puh. 044 575 75 05

Ainolankatu 1 04400 Järvenpää