CAFE AULIS

Kesäkahvila Cafe Aulis palvelee sinua toukokuusta syyskuuhun idyllisessä pihapiirissä museona toimivan Jean Sibeliuksen kodin Ainolan yhteydessä. Tunnelmallisesta Cafe Auliksesta löydät kaikki kahvituspalvelu Makean tutut herkut.  Tai maistuisiko sinulle vaikka säveltäjämestarin itsensä mukaan nimetty kakkupala – Jannekakku?

Kesäkahvila Aulis palvelee sinua Ainolan aukioloaikoina. Kahvila tarjoaa levollisen levähdyshetken museokäynnin ohessa tai vaikka Tuusulanjärven ympäripyöräilyn lomassa.

Kaikki kesäkahvila Auliksen tuotteet valmistetaan paikan päällä luomu- ja lähituotteista. Tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään Ainolan oman puutarhan antimia kuten marjoja, raparpereja ja omenoita.

Cafe Aulis luo myös erinomaiset puitteet monenlaisiin yksityistilaisuuksiin. Auliksessa on järjestetty syntymäpäiväjuhlia, valmistujaisia, ristiäisiä, muistotilaisuuksia ja rippijuhlia. Juhlajärjestelyihin kuuluu tarvittaessa tarjoilun lisäksi myös tarjoilijat ja astiat sekä juhlien kokonaisvaltainen suunnittelu. Aulikseen mahtuu 25 henkilöä. Sään salliessa kahvilan luonnonkauniilla terassilla on paikkoja toiselle 25 henkilölle. Tilavuokra on 80 e/h, viikonloppuisin ja arkipyhinä 120 e/h. Auliksessa on A-oikeudet.


Avoinna:

2.5.-30.9.2018

ti-su klo 10-17

puh. 044 575 75 05

Ainolankatu 1 04400 Järvenpää